Over J.D. van Pijkeren

Im- en export

Al jarenlang exporteren wij machines naar Europese landen -en ver daarbuiten. Bij de aankoop van een machine kunnen wij u ook geheel ontzorgen.

Sinds 2006

Handelsonderneming J.D. van Pijkeren is een onderneming met gebruikte -en nieuwe heftrucks, tractoren, bouwmachines en overige goederen. Onze onderneming is gestart in 2006.

Ijsselmuiden

Ons bedrijf is te vinden in IJsselmuiden, in de provincie Overijssel. Voor een bezichtiging van een voertuig kunt u altijd contact opnemen.
Im- en export

Wij zetten transport van derden in om de machines op de juiste bestemming te krijgen. Daarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid om een aangekochte machine zelf te laten transporteren ofwel op te halen. Om snel en efficiënt te kunnen laden hebben wij een heftruck en/of een laadramp beschikbaar. Voor verscheping van de machines hebben wij contact met verschillende rederijen en export partners. Wij kunnen voor u de verscheping regelen met het juiste transport naar de havens -en met de juiste exportpapieren. Zo heeft u altijd de machines met de benodigde papieren op de juiste bestemming.

2006

Handelsonderneming J.D. van Pijkeren is een onderneming met gebruikte en nieuwe heftrucks, tractoren, bouwmachines en overige goederen.

In 2006 is onze onderneming gestart en sindsdien is het bedrijf groeiende. In 2015 is er een nieuw pand gebouwd, maar dit bleek al snel te klein te zijn en daarom zijn we in 2019 verder gaan uitbreiden. We hebben naast het bestaande pand een extra pand gebouwd en het huidige pand hebben we verbouwd met verschillende ruimtes, om zo de juiste faciliteiten te realiseren, zoals een wasplaats, werkruimte en een ruimte om de accu’s van elektrische machines te kunnen testen.

Wij houden ons bezig met in- en verkoop en im- en export van machines voor eindgebruikers, collega bedrijven en dealers. Onze voorraad wisselt snel van samenstelling. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0031(0)6-12629155 of via de mail info@jdvanpijkeren.nl

Met vriendelijke groet,
Jeffrey van Pijkeren